Portfolio

Wie ben ik?

Vanaf mijn tienerjaren was ik al geïntrigeerd door make-up en verschillende haarstijlen. Samen met mijn vriendinnen experimenteerde ik er flink op los. Allerlei kleurencombinaties en haarstijlen werden uitgeprobeerd. Vervolgens kwamen de festivals, dans en musical optredens en uiteraard Halloween, waarop ik me met passie kan uitleven op mezelf en mijn vrienden.

Visagie & hairstyling boeit mij zo omdat met een subtiele toevoeging van een bepaalde kleur, een schaduw op de juiste plaats of een krul hier of daar een extra dimensie aan het gezicht kan worden toegevoegd. Fantastisch toch?

Hairstyling en grimeren zit ook nog eens in mijn genen. Mijn moeder heeft vanaf haar 15e in kapperszaken gewerkt en zichzelf zonder diploma’s – maar met talent! – tot een volleerd hairstylist opgewerkt. In 1990 volgde ze een 5-daagse grime workshop en na haar eerste opdracht werd ze direct genomineerd voor de grime en hairstyling bij amateurtoneel.

Mijn missie is om in de toekomst alleen nog maar met biologische en biologisch afbreekbare producten te werken. Ik vind het belangrijk om ook in dit vak rekening te houden met de planeet en onze toekomst. Indien gewenst, heb ik voldoende biologische en vegan producten om de visagie voor een shoot te verzorgen.

Contact!

Zin om met mij samen te werken? Vul het formulier in, stuur me een mailtje of een whatsapp berichtje met de details, en ik maak een offerte op maat voor je.

Gabriëlla - Makeup & Hair Artist
Amsterdam
+31(0)6 - 47795166
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.